elrinorshazuraGallery

By: nurshazura roslan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Oct-2009 07:54 Email | Share | | Bookmark
::birthday invitation::

 
 
 
View all 4 photos...
Salam semua...jemputan khas untuk semua yang membaca FP mama ni (yang dah sawang tahap gaban)....

Dengan penuh rasa rendah diri, mama dan papa (Mama Nur Shazura dan Papa Elrinor ) ingin menjemput semua rakan2 FP,FB , Astenian , Unitenian, MGSian, KRBian dan blog serta lain-lain untuk hadir ke majlis meraikan ulangtahun kelahiran kedua-dua puteri dan putera kesayangan kami safi dan umar....

Small makan-makan tanpa tema apa-apa
(walaupun mama dah excited pulun polka dot..tapi kat kek ngan gaun safi je pun...hehehhehe)...majlis adalah majlis santai....makan makan...sembang sembang.....gosip gosip...hehehehehehehe....Aturcara majlis adalah seperti di bawah :



5pm : Bacaan Doa Selamat
Jamuan makan bermula
5.30 : Safi & umar nak potong kek dan nyanyi lagu (tak nak tiup-tiup lilin ...azam baru mama nih)
Sambung makan sampai kul 7pm....



simple ajer.....jemput semua tau.....kami sangat menghargai kehadiran anda semua..








for those yg takde hp number kami dan inginkannya just in case kalo tersesat , please email us at nurshazura@uniten.edu.my...


Tuesday, 12-May-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday !

 
 
 
View all 74 photos...
makan2


Tuesday, 12-May-2009 04:09 Email | Share | | Bookmark
anniversary celebration

 
 
 
View all 51 photos...
dah tiga tahun diriku bergelar seorang isteri dan dah 2 tahun diriku menjadi seorang mama....apa yang memberi kesan dalam diri ni....terasa diri ini sudah cukup lengkap....terima kasih ya Allah....di atas kurnia ini......Amin...


mama terasa nak imbas semula satu tarikh penting dalam hidup mama selain dari tarikh hari lahir mama........hari mama diijabkabulkan dengan seorang lelaki yang sanggup untuk sehidup semati dalam meneruskan agenda di muka bumi ini.......ELRINOR BIN AZIS

2006 - bermulanya episod baru dalam hidup


saat tangan digengam, nikah dilafazkan
diriku kini milikmu

2007 - ulangtahun pertama perkahwinan....baru nak belajar ber'anniversary'....hehehe actually mama yang beria beli kek..papa ikut aje kerenah isteri nan sorang ini.....mango delight cake sebagai simbolik sambutan ulangahun perkahwinan pertama kami........at the end, kek tu mama bawak opis qeqah ramai-ramai....hehehehe


yummy....yang paling best mango slices tu....



papa nan seksi



happy 1st anniversary


2008 - ulangtahun perkahwinan kami yang kedua.....dah maju setapak...takde ber'kek-kek' lagi dah....membazir ajer...bukan nak makan sangat pon..... kami mula rasakan, untuk menyambut ulangtahun kejayaan kami hidup bersama, patutnya kene keluar dari kl....bosan la...hari2 dengan keje ajer....mama n papa perlu manjakan diri dan keluar dari rutin harian...ambil masa untuk relax dan rehatkan badan......so starting from this year , kami menyahut seruan kerajaan untuk zoom malaysia.........destinasi pertama tak jauh.... GENTING HIGHLANDS ajer...walaupun dah berpuluh kali naik genting dan rasanya pasti ramai yang cakap...bosan le asyik genting....mama dapat rasakan yang holiday kali ni amat bermakna....pemergian kami adalah untuk meraikan hari ulangtahun perkahwinan kami.......yang kedua...satu kejayaan besar buat kami berdua dalam melayari bahtera perkahwinan yng sangat penuh dengan pancaroba...mak aiii..macam skrip bangsawan






2009 - ulangtahun perkahwinan yang ketiga......mama selalu ingatkan dalam hati.....sambut kejayaan perkahwinan dengan keluarga...kerana...keluarga terutamanya anak2lah yang menyokong dan mengeratkan sesebuah institusi perkahwinan itu....mak aiii...dah macam kaunselor le pulak...hehehehe kali ini...celebration agak best sikit....kami mulakan agenda siri sambutan anniversary ketiga dengan ZOOM MALAYSIA kami...kali ini di Bagan Lalang atau nama manjanye GOLD COAST Malaysia.....kali ini ia lebih best sebab holiday kami disertai keluarga babysitter safi n umar iaitu Mama Ani dengan adik beradiknya yang lain...ramai le jugak ..dekat 50 orang kot.......bercanda di pasiran pantai dan bbq di waktu malam dan akhirnya sesi potong memotong kek....ada jugak kek tu....seperti biasa la....chocolate indulgence from Secret Recipe...tq and I luv u papa..kali ni...papa yang beli kek

kali ini papa berjaya bagi mama suprise dengan adanya konspirasi dan kerjasama dari mam ani, kakak ila, ayah, kak ribut dan kak teh....selama ni kalau papa buat suprise,mesti tak menjadi sebab mama advance dapat tau dulu.......pas tu berlagak terkejut...heheheheheh...sorry papa...i luv u....

tapi yang hampehnyer...semua moment yang bermakna tu tak dapat capture sebab camera tinggal kat umah ....hanya bergantung nasib dengan sony handycam yang gambor dia sangat menyedihkan...huhuhuhuhu






Celebration disambung dengan acara di ipoh.......mama ingat nak celbrate bufday mamala....dah alang2 mamala lahir 29 January so sambut sekali le dengan anniversary kita orang......seperti biasa...kek yang mama dah ketagi iaitu chocolate indulgence secret recipe ......mangai........tambah kilo le lagi mama dan bertambah suntuk le poket.... cuma tambahan menu iaitu sate......yes,yes,yes,tak sangka kat ipoh ada sate samuri......




dan penutup sambutan kali ini.....kami dinner kat ichiban ramen...mama sebenarnya tak minat nak pegi restaurant mahal2 nih...rasa tak berbaloi jer makan nasi goreng sampai RM 50 hinggit.......dan yang paling penting ...kalau makan kat tempat biasa-biasa ni...boleh nganga puas-puas...takde protokol...hehehehehe dan boleh bawak umar ngan safi...yahooo....sebab itu lebih bermakna.....


model terbaru Ichiban Ramen



Tuesday, 5-May-2009 06:58 Email | Share | | Bookmark
aduh ! lamanyer.....

 
 
 
View all 6 photos...
salam semua....

lama betul tak update...as usual....alasan lapuk...keje yang tak pernah habis...memang mama akui yang alasan tu macam tak logik sangat tapi itulah sebenarnya.....

mmmmmm...........

ni mama tengah berusaha untuk upload gambar adik ngan kakak......ni gambar terbaru....enjoy the ics of my luvely kids...








Tuesday, 27-Jan-2009 04:12 Email | Share | | Bookmark
Anniversary holiday - Gold Coast Malaysia

 
 
 
View all 29 photos...
Anniversary kali ni lebih bermakna kerana bersama-sama mama,papa,safi dan umar adalah family babysitter kami, mama ani ,ayah and kakak la.Also joined ibu ribut ,ayah,kakak intan,kakak baby, abang ijoi, abang boy+gepren,also adik beradik mama ani n ibu ribut yang lain.....

kami habiskan masa dekat pantai main lelayang and bebudak mandi laut....memang tenang mengadap laut especially di kala matahari nak terbenam......the best part....our bbq and aniversary celebration.....thanks mama ani, ila and kak ribut...sampai akhir hayat kami akan ingat .........dan paling penting thanks a lot to my dear hubby....suprise yang sesungguhnya mama langsung tak dapat detect

papa kalu buat suprise mesti mama dapat detect....pas tu berlagak macam tak tau lagi...hehehe...kali ni dengan usahasama konspirasi bersama mama ani, ayah, ila n kak ribut...misi papa bagi suprise kat mama berjaya...hehehehehehe

just yang paling hampeh.....tertinggal camera kat umah ...terpaksa la bergantung harap pada Sony handycam yang gambar dia tak berapa nak memuaskan....








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net